Ugradnja auto stakla

Nestručno ugrađena vjetrobranska stakla ozbiljna su prijetnja sigurnosti putnicima u vozilu. Zato povjerite zamjenu autostakala serviserima koji su specijalizirani za ugradnju autostakala.

Zašto je tehnologija važna?

50% proizvedenih automobila ima stakla ugrađena DOW tehnologijom. Ne dozvolite da vrijednost vašeg vozila bude manja zato što je staklo puklo. U našen servisu koristimo isključivo DOW tehnologiju i zato će vaš automobil biti kao nov kad izađe iz našeg servisa.

Koliko traje ugradnja autostakala?

Standard za izmjenu puknutog stakla je tri sata. Najveći dio tog vremena odnosi se na vrijeme koje je potrebno ljepilu da se osuši kako bi vozilo bilo sigurno za vožnju.

Napomenite nam ako ste u žurbi, staklo ćemo ugraditi premium originalnim ljepilom i vaše vozilo će biti sigurno za vožnju 30 minuta nakon lijepljenja.

Ako nemate mogućnost dovesti vozilo u servis, kontaktirajte nas i doći ćemo do vas – kod kuće, na posao ili na bilo koju drugu lokaciju koju zatražite.

Koja je razlika između originala, originalnih zamjenskih i zamjenskih stakala? 

Najveći svjetski proizvođači autostakala su Pilkington, Saint-Gobain i AGC. Svi oni proizvode sve tri varijante stakala- originalno, originalno zamjensko i zamjensko.

Originalna stakla su stakla proizvedena prema narudžbi proizvođača vozila. Imaju logo proizvođača stakla i marke vozila.

Originalna zamjenska stakla proizveo je isti proizvođač koji je imao ugovor za proizvodnju stakala za prvu ugradnju. Ta stakla imaju samo logo proizvođača stakla, ali ne i logo marke vozila.

Zamjenska stakla imaju istu specifikaciju i karakteristike kao i originalna stakla, ali nisu proizvedena u tvornici koja je radila stakla za prvu ugradnju.